Netherlands

External link opens in new tab or window  

Eenvoudig Zelf te Bevestigen


1. Maak het beschadigde gedeelte goed schoon
2. Knip de patch tot de gewenste vorm
3. Verwijder de papieren onderlaag en bevestig de patch

Hoogwaardige Stof en Krachtige Lijm


Onze hoogwaardige stof is ontwikkeld en getest om maximale slijtbestendigheid te garanderen. Hierdoor is het zeer geschikt voor intensief gebruik. Onze stof behoeft geen enkel onderhoud en is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Onze lijm is ontwikkeld met om een superieure hechting te garanderen. De lijm is temperatuurbestendig, waterdicht en vervaardigd in een ISO 9001:2022 faciliteit, waardoor u zeker kunt zijn van een hoogwaardig product.

Veel Verschillende Kleurenopties


Onze patches zijn verkrijgbaar in 25 kleuren, inclusief de meeste standaardopties die vaak voor meubels worden gebruikt. We hebben veel tijd aan onderzoek besteed om ervoor te zorgen dat onze kleuren bij de meeste lederwaren passen. Al onze kleuren zijn speciaal geformuleerd en zijn in 95% van de gevallen een perfecte match.

Hoewel we ervoor hebben gezorgd dat de getoonde kleuren overeenkomen met de werkelijke patches, moet u er rekening mee houden dat uw monitor onze kleuren mogelijk niet nauwkeurig weergeeft. Wij raden u aan onze Pelle Patch Kleurenkaar te bestellen om een perfecte match te garanderen.


Levert Telkens Weer Een Schoon en Mooi Resultaat


De Pelle Patch is gemaakt van hoogwaardig kunstleder en is slijtvast, dun en licht van gewicht. Hierdoor ontstaat een bijna onzichtbare match en ziet uw lederen of vinyl item er weer gloednieuw uit.

Onze ultra-klevende patch is ook bestand tegen extreme koude of hitte, waardoor het effectief kan worden ingezet voor beschadigde oppervlaktes in auto’s, vliegtuigen, boten en motoren evenals voor woonmeubilair.

De Originele


Pelle Patch is de originele GESNEDEN-SCHIL-STICK patch voor lederherstel. Sinds de introductie van onze patch hebben we onze productlijn uitgebreid. Vandaag de dag is de Pelle Patch te koop in meer dan 50 landen wereldwijd en hebben wij al honderdduizenden patches verkocht.

Pelle Patch is een Canadees familiebedrijf. We ontwerpen al onze producten en beschikken over een enorm aanbod aan kleuren. Met behulp van onze jarenlange ervaring blijven we onze producten voortdurend testen en verbeteren. Daarnaast gebruiken wij enkel de meest hoogwaardige materialen.Neem contact op


Naam


Land


E-mailadres


Opmerkingen